Modele flokesh 2018 per vajza

Prerje e rregullt, flokë të shëndetshëm dhe modèle minimaliste. Por Edhe flokët e shkurtra Duan kujdes dhe rregull, transmeton Indeksonline. OK, të Errësira pyetjeve Mund t`Ju japim përgjigje Duke Ju treguar prerjet e trendit të Fundit. Pastaj, ATO që Jeni Ju vendosni! Tani që plazhit po i Probajmo Fundi, me siguri mendimi i parë Kur Probajmo Puna Tek pamja, janě flokët. Duhen prerë! Të ndryshojmë modèle APO thjesht majat? Ç`është në modë këtë Sezon? Nëse i keni flokët e gjata do të mendoheni gjatë se si TI preni, TI mirëmbani, TI rregulloni ETJ. Kjo dëshmon që Edhe me flokë të shkurtra Mund të dukeni seksi dhe joshëse. /Indeksonline/për Vajzat që NUK i Duan flokët Super të gjata, por s`Janë gati të sakrifikojnë për t`i bërë të shkurtra Fare, Kjo është prerja perfekte. Prerja e kësaj gjatësie të adhurueshme flokësh quhet: “Vetëm majat!” Epitoma e flokëve të qelqtë. Prerje ideale për vjeshtë. Për ATO që Duan flokë të drejtë, të shndritshëm dhe të shkurtër! Shkallëzim dhe flokë të dallgëzuara! Flokët do të duken të shëndetshme, voluoze dhe MBI të gjitha do të Jeni rehat! Balluket e ndara Anash do të bëjnë që i Errësira fokusi të përqendrohet Tek fytyra juaj. Në Videon e mëposhtme gjeni IDE si të preni flokët e shkurtra dhe cilat MODELE IU shkojnë më shumë për fytyrën. Kjo prerje do t`Ju nxjerrë gjithnjë më shumë në hije tiparet tuaja. Mbetet Ende në modë, kështu që konsiderojeni!.